arlette

Ryhmä on suunnattu vuosina 2010-2016 syntyneille voimistelijoille

Arlette on rytmisen voimistelun harrasteryhmä. 

Ryhmä on suunnattu vuosina 2010-2016 syntyneille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 2 viikossa, 120 min. kerrallaan. 

Koko ryhmä osallistuu kauden aikana seuran näytöksiin.

Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Kauden aikana tunneilla käytetään voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne ja keilat) 

Harjoitukset

Aikataulu:

KE klo 17:00-19:00

PE klo 17:00-19:00

Harjoitukset 16.8.2023 alkaen

valmentajat

Ryhmän vastuuvalmentaja Uljana Timonen

Lisäksi valmennustiimiin kuluu Maria Kekkonen

MAKSUT

Harjoitusmaksut 120 € / erä (1/5)  eli 600 € / syyskausi 2023 ja 120 € / erä (1/5) eli 600 € / kevätkausi 2024

Harrasteryhmien hinnat sisältävät lajivalmennuksen ja salivuokran.  Lisäksi kauden aikana laskutetaan esityspukujen vuokrakulut (noin 20 -30 €).

Lisäksi vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä peritään seuran vuosittainen jäsenmaksu.

Jäsenmaksu vuonna 01.07.2023-30.06.2024 on 35 euroa. Voimistelijoita ei ole vakuutettu seuran toimesta vaan jokaisella tulee olla oma vakuutus. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista ostaa Pohjola vakuutuksen jumppaturva. Vakuutus 5 € hintaan.

Lapsella on mahdollisuus kokeilla harrastamista kahden viikon ajan, jonka jälkeen on mahdollista perua 15 € toimistokulujen hinnalla. Maksettu maksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla. Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti laskutus@sportclubolymp.fi

Muut kustannukset (vapaaehtoiset):

t-paita ja legginsit (seuran logolla), voimistelutossut

voimistelunaru

voimistelupallo

vanne

Harraste valmennusryhmien kausi kestää koko lukuvuoden.

Lopettaminen kesken kauden:

– Ei hyvitystä harraste ja esivalmennusryhmissä

Voimistelija ilmoittautuu koko lukuvuodeksi kerrallaan. Kaikilla syyskaudella mukana olleilla lapsilla säilyy automaattisesti paikka ryhmissä myös kevätkaudelle, joten uutta ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Jos voimistelija ei halua jatkaa ryhmässä kevätkaudella, paikan perumisesta täytyy ilmoittaa marraskuun mennessä, jos peruuttamista ei tehdä ajoissa on voimistelija velvollinen maksamaan myös kevätlukukaudesta. Ilmoittautuessaan voimistelija sitoutuu maksamaan koko lukukausimaksut ja noudattamaan Sport Club Olymp:in sääntöjä. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tekee huoltaja.

Harrastajan päättäessä harrastuksensa ei harraste- tai valmennusmaksuja palauteta ja syyskauden/kevätkauden maksut tulee suorittaa kauden loppuun saakka täysimääräisinä

MAKSUHYVITYKSET

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Huom! 3 viikon omavastuu.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot — Ei hyvitystä.