arlette

Ryhmä on suunnattu vuosina 2012-2015 syntyneille voimistelijoille

Arlette on rytmisen voimistelun harrasteryhmä. 

Ryhmä on suunnattu vuosina 2012-2015 syntyneille voimistelijoille, jotka harjoittelevat 1 kerta viikossa, 60 min. kerrallaan. 

Koko ryhmä osallistuu kauden aikana seuran näytöksiin.

Tunneilla harjoitellaan ikätasolle ominaisella tavalla perusliikuntataitoja sekä voimistelun perusteita. Kauden aikana tunneilla käytetään voimisteluvälineitä (naru, pallo, vanne)

Harjoitukset

Alustava aikataulu:

PE klo 18:00-19:00

Harjoitukset 23.8.2024 alkaen Jokiniemen koulussa (Valkoinen talo), 

valmentajat

Ryhmän vastuuvalmentajat Uljana Timonen ja Maija Virronen. Lisäksi valmennustiimiin kuuluu …………………………………………

MAKSUT

Harjoitusmaksut 160 € / syyskausi 2024

Harrasteryhmien hinnat sisältävät lajivalmennuksen ja salivuokran.  Lisäksi kauden aikana laskutetaan esityspukujen vuokrakulut (noin 20 -30 €).

Lisäksi vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä peritään seuran vuosittainen jäsenmaksu.

Jäsenmaksu vuonna 01.07.2024-30.06.2025 on 40 euroa. Voimistelijoita ei ole vakuutettu seuran toimesta vaan jokaisella tulee olla oma vakuutus. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista ostaa Pohjola vakuutuksen jumppaturva. Vakuutus 5 € hintaan.

Lapsella on mahdollisuus kokeilla harrastamista kahden viikon ajan, jonka jälkeen on mahdollista perua 15 € toimistokulujen hinnalla. Maksettu maksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla. Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti laskutus@sportclubolymp.fi

Muut kustannukset:

t-paita ja legginsit (seuran logolla), voimistelutossut (vapaaehtoiset)

voimistelunaru

voimistelupallo

vanne

Harraste valmennusryhmien kausi kestää koko lukuvuoden.

Lopettaminen kesken kauden:

– Ei hyvitystä harraste ja esivalmennusryhmissä

Voimistelija ilmoittautuu koko lukuvuodeksi kerrallaan. Kaikilla syyskaudella mukana olleilla lapsilla säilyy automaattisesti paikka ryhmissä myös kevätkaudelle, joten uutta ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Jos voimistelija ei halua jatkaa ryhmässä kevätkaudella, paikan perumisesta täytyy ilmoittaa marraskuun mennessä, jos peruuttamista ei tehdä ajoissa on voimistelija velvollinen maksamaan myös kevätlukukaudesta. Ilmoittautuessaan voimistelija sitoutuu maksamaan koko lukukausimaksut ja noudattamaan Sport Club Olymp:in sääntöjä. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tekee huoltaja.

Harrastajan päättäessä harrastuksensa ei harraste- tai valmennusmaksuja palauteta ja syyskauden/kevätkauden maksut tulee suorittaa kauden loppuun saakka täysimääräisinä

MAKSUHYVITYKSET

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Huom! 3 viikon omavastuu.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot — Ei hyvitystä.