Brione

Ryhmään kuuluu 2012-2016 syntyneet voimistelijat

Brione on rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmässä harjoitellaan 3 kertaa viikossa  /1,5-2,25 t rytmisen voimistelun lajitaitoja ja välinetekniikkaa monipuolisesti. Ryhmän voimistelijat esiintyvät Stara-tapahtumissa ja kilpailevat luokka-, väline- ja kv-kilpailuissa B ja C sarjoissa.

Harjoitukset

KE klo 18:30-20:00 Lumo Monitoimikeskus, Korso

LA klo 11:00-13:15 Kytöpuiston koulu, Koivukylä

SU klo 11:00-13:15 Kytöpuiston koulu, Koivukylä

Valmentajat

Ryhmän valmentaja Maria Kekkonen.

Maksut

Harjoitusmaksut   150 € / kuukausi.

Valmennusryhmien hinnat sisältävät lajivalmennuksen ja salivuokran.  Lisäksi kauden aikana laskutetaan leiri- ja kilpailumatkoilta aiheutuneet kulut, kilpailujen osallistumismaksut ja osuus valmentaja- sekä tuomarikuluista, esityspukujen vuokrakulut (noin 40 -50 €).

Lisäksi vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä peritään seuran vuosittainen jäsenmaksu.

Jäsenmaksu vuonna 01.07.2021-30.06.2022 on 30 euroa.

Valmennusryhmien kausi kestää koko lukuvuoden.

Lopettaminen kesken kauden:

Irtisanomisaika valmennusryhmissä on kaksi kuukautta (1.7.2021 lähtien)
Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus seuran toimistoon (toimisto(at)sportclubolymp.fi) sekä omalle
vastuuvalmentajalle.

Harjoitusmahdollisuus seurassa päättyy irtisanomisilmoituksen
jättöpäivänä. Valmennusryhmissä irtisanoutuminen astuu voimaan heti ja maksuvelvollisuus
jatkuu kaksi kuukautta alkaen seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä.

Maksuhyvitykset

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Huom! 3 viikon omavastuu.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot – Ei hyvitystä.

Kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Huomioiden kuitenkin järjestävän seuran mahdolliset käsittelykulut tai muut vastaavat, jotka vähennetään palautettavasta maksusta.