Brione

Ryhmä on suunnattu vuosina 2012-2016 syntyneille voimistelijoille

Brione on rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmässä harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa oman valinnan mukaan/1,5-2,25 t rytmisen voimistelun lajitaitoja ja välinetekniikkaa monipuolisesti. Ryhmän voimistelijat esiintyvät Stara-tapahtumissa ja kilpailevat luokka-, väline- ja kv-kilpailuissa B ja C sarjoissa.

Harjoitukset

KE klo 18:30-20:00 treeni – Lumo Monitoimikeskus, Korso

LA klo 11:00-12:45 treeni – Kytöpuiston koulu, Koivukylä ja 12:45-13:30 – koreografia tai

klo 10:00-10:45 koreografia – Lumo Monitoimikeskus, Korso ja 10:45-12:30 – treeni

SU klo 11:00-13:15 treeni – Kytöpuiston koulu, Koivukylä tai

klo 11:30-13:45 treeni – Lumo Monitoimikeskus, Korso

Valmentajat

Ryhmän valmentaja Maria Kekkonen.

Maksut

Harjoitusmaksut   120 € – 2 krt/vko ja 150 € – 3 krt/vko / kuukausi.

Valmennusryhmien hinnat sisältävät lajivalmennuksen ja salivuokran.  Lisäksi kauden aikana laskutetaan leiri- ja kilpailumatkoilta aiheutuneet kulut, koreografia maksut, kilpailujen osallistumismaksut ja osuus valmentaja- sekä tuomarikuluista, esityspukujen vuokrakulut (noin 40 -50 €).

Lisäksi vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä peritään seuran vuosittainen jäsenmaksu.

Jäsenmaksu vuonna 01.07.2021-30.06.2022 on 30 euroa.

Valmennusryhmien kausi kestää koko lukuvuoden.

Lopettaminen kesken kauden:

Irtisanomisaika valmennusryhmissä on kaksi kuukautta (1.7.2021 lähtien)
Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus seuran toimistoon (toimisto(at)sportclubolymp.fi) sekä omalle
vastuuvalmentajalle.

Harjoitusmahdollisuus seurassa päättyy irtisanomisilmoituksen
jättöpäivänä. Valmennusryhmissä irtisanoutuminen astuu voimaan heti ja maksuvelvollisuus
jatkuu kaksi kuukautta alkaen seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä.

Maksuhyvitykset

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Huom! 3 viikon omavastuu.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot – Ei hyvitystä.

Kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Huomioiden kuitenkin järjestävän seuran mahdolliset käsittelykulut tai muut vastaavat, jotka vähennetään palautettavasta maksusta.