arlane

Ryhmään kuuluu 2014-2015 syntyneet voimistelijat.

Arlane on rytmisen voimistelun valmennusryhmä.
Ryhmään kuuluu 2014-2015 syntyneet voimistelijat. Ryhmässä harjoitellaan 4-5 krt / viikossa, 2-2,5t kerrallaan.
Ryhmän voimistelijat kilpailevat luokka-, ikäkausi- ja  kv-kilpailuissa.

harjoitukset

Harjoitukset alkavat 2.08.2021

HUOM! Elokuussa ja syyskuussa poikkeusaikataulu

Ma 16:00-19:00 Lumo Monitoimikeskus

To 16:00-18:30 Lumo Monitoimikeskus

Pe 16:00-18:30 Lumo Monitoimikeskus

La 10:00-12:30 Lumo Monitoimikeskus

Su 11:30-13:45 Lumo Monitoimikeskus ja 14:00-14:45 koreografia

valmentajat

Ryhmän vastuuvalmentaja: Nadja Ridal

Valmentajat: Katariina Kevis ja Elena Pimenova.

Ohjaaja-koreografi Veronika Jukic

maksut

Harjoitusmaksut  180-210 € / kuukausi.

Valmennusryhmien hinnat sisältävät lajivalmennuksen ja salivuokran.  Lisäksi kauden aikana laskutetaan leiri- ja kilpailumatkoilta aiheutuneet kulut, koreografiamaksut, kilpailujen osallistumismaksut ja osuus valmentaja- sekä tuomarikuluista.

Valmennusryhmissä vanhemmat huolehtivat, että lapsella on voimassa oleva vakuutus. Vakuutus on joko kilpailulisenssin yhteydessä tai oma vakuutus.

Lisäksi vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä peritään seuran vuosittainen jäsenmaksu.

Jäsenmaksu vuonna 01.07.2021-30.06.2022 on 30 euroa.

Valmennusryhmien kausi kestää koko lukuvuoden.

Lopettaminen kesken kauden:

Irtisanomisaika valmennusryhmissä on kaksi kuukautta (1.7.2021 lähtien)
Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus seuran toimistoon (toimisto(at)sportclubolymp.fi) sekä omalle
vastuuvalmentajalle.

Harjoitusmahdollisuus seurassa päättyy irtisanomisilmoituksen
jättöpäivänä. Valmennusryhmissä irtisanoutuminen astuu voimaan heti ja maksuvelvollisuus
jatkuu kaksi kuukautta alkaen seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä.

maksuhyvitykset

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Huom! 3 viikon omavastuu.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot – Ei hyvitystä.

Kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Huomioiden kuitenkin järjestävän seuran mahdolliset käsittelykulut tai muut vastaavat, jotka vähennetään palautettavasta maksusta.