arlane

Ryhmään kuuluu 2016-2017 syntyneet voimistelijat.

Arlane on rytmisen voimistelun minivalmennusryhmä.
Ryhmään kuuluu 2016-2017 syntyneet voimistelijat. Ryhmässä harjoitellaan 3-4 krt / viikossa, 1,5-2 t kerrallaan.
Ryhmän voimistelijat kilpailevat kv-kilpailuissa sekä osallistuvat Stara-tapahtumissa.

harjoitukset

Harjoitukset alkavat 15.08.2022

Alustava aikataulu:

Ma 17:00-19:00 Lumo Monitoimikeskus

Pe 17:00-18:30 Lumo Monitoimikeskus

La 11:00-13:00 Lumo Monitoimikeskus (4 krt) tai Kytöpuiston koulu

Su 11:00-13:00 Lumo Monitoimikeskus tai Kytöpuiston koulu

valmentajat

Ryhmän vastuuvalmentajat: Katariina Kevis sekä Polyxeni Ioannidou

Muut valmentajat: Nadja Ridal ja Anna Kryvorot.

maksut

Harjoitusmaksut:

3 krt/vko (MA, PE, SU) – 140 € / erä (1/5) eli 700 € / syyskausi

4 krt/vko – 165 € / erä (1/5) eli 825 € / syyskausi

Valmennusryhmien hinnat sisältävät lajivalmennuksen ja salivuokran.

Lisäksi kauden aikana laskutetaan leiri- ja kilpailumatkoilta aiheutuneet kulut, koreografiamaksut, kilpailujen osallistumismaksut ja osuus valmentaja- sekä tuomarikuluista.

Valmennusryhmissä vanhemmat huolehtivat, että lapsella on voimassa oleva vakuutus. Vakuutus on joko kilpailulisenssin yhteydessä tai oma vakuutus.

Lisäksi vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä peritään seuran vuosittainen jäsenmaksu.

Jäsenmaksu vuonna 01.07.2022-30.06.2023 on 35 euroa.

Valmennusryhmien kausi kestää koko lukuvuoden.

Lopettaminen kesken kauden:

Irtisanomisaika minivalmennus- ja valmennusryhmissä on neljä kuukautta (1.7.2022 lähtien)
Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus seuran toimistoon (toimisto(at)sportclubolymp.fi) sekä omalle
vastuuvalmentajalle.

Minivalmennus- ja valmennusryhmissä irtisanoutuminen astuu voimaan heti ja maksuvelvollisuus
jatkuu neljä kuukautta alkaen seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä

maksuhyvitykset

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Huom! 3 viikon omavastuu.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot – Ei hyvitystä.

Kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Huomioiden kuitenkin järjestävän seuran mahdolliset käsittelykulut tai muut vastaavat, jotka vähennetään palautettavasta maksusta.