alecta

Ryhmään kuuluu 2005-2014 syntyneet voimistelijat

Alecta on rytmisen voimistelun edustusryhmä.
Ryhmään kuuluu 2005-2014 syntyneet voimistelijat, jotka harjoittelevat 6-7 kertaa viikossa, 2-4 tuntia kerralaan
Ryhmän voimistelijat kilpailevat luokka-, ikäkausi-(A-sarjoissa) ja KV-kilpailuissa.

Harjoitukset

Harjoitukset alkavat 2.08.2021.

Ma, Ke, To, Pe, La, Su – Lumo Monitoimikeskus

La- koreografia

Su – baletti

Valmentajat

Ryhmän vastuuvalmentaja: Katariina Kevis

Ryhmän valmentajat: Nadja Ridal ja Elena Pimenova.

Ohjaaja-koreografi Veronica Jukic.

Baletti: Aljona Burdanova

maksut

Harjoitusmaksut 260 € / kuukausi.

Valmennusryhmien hinnat sisältävät lajivalmennuksen ja salivuokran.  Lisäksi kauden aikana laskutetaan leiri- ja kilpailumatkoilta aiheutuneet kulut, koreografiamaksut, kilpailujen osallistumismaksut ja osuus valmentaja- sekä tuomarikuluista.

Valmennusryhmissä vanhemmat huolehtivat, että lapsella on voimassa oleva vakuutus. Vakuutus on joko kilpailulisenssin yhteydessä tai oma vakuutus.

Lisäksi vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä peritään seuran vuosittainen jäsenmaksu.

Jäsenmaksu vuonna 01.07.2021 – 30.06.2022 on 30 euroa.

Valmennusryhmien kausi kestää koko lukuvuoden.

Lopettaminen kesken kauden:

Irtisanomisaika valmennusryhmissä on kaksi kuukautta (1.7.2021 lähtien)
Lopettamisesta pitää tehdä välittömästi kirjallinen ilmoitus seuran toimistoon (toimisto(at)sportclubolymp.fi) sekä omalle
vastuuvalmentajalle.

Harjoitusmahdollisuus seurassa päättyy irtisanomisilmoituksen
jättöpäivänä. Valmennusryhmissä irtisanoutuminen astuu voimaan heti ja maksuvelvollisuus
jatkuu kaksi kuukautta alkaen seuraavan kuukauden ensimmäisestä päivästä.

maksuhyvitykset

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Huom! 3 viikon omavastuu.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot – Ei hyvitystä.

Kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Huomioiden kuitenkin järjestävän seuran mahdolliset käsittelykulut tai muut vastaavat, jotka vähennetään palautettavasta maksusta.