alecta

Ryhmään kuuluu 2005-2014 syntyneet voimistelijat

Alecta on rytmisen voimistelun edustusryhmä.
Ryhmään kuuluu 2005-2014 syntyneet voimistelijat, jotka harjoittelevat 6-7 kertaa viikossa, 2-3 tuntia kerralaan
Ryhmän voimistelijat kilpailevat luokka-, ikäkausi-(A-sarjoissa) ja KV-kilpailuissa.

Harjoitukset

Valmentajat

Ryhmän valmentajat ovat Katariina Kevis ja Nadja Ridal .

Ohjaaja-koreografi Veronica Jukic

maksut

Harjoitusmaksut 260 € / kuukausi.

Valmennusryhmien hinnat sisältävät lajivalmennuksen ja salivuokran.  Lisäksi kauden aikana laskutetaan leiri- ja kilpailumatkoilta aiheutuneet kulut, koreografiamaksut, kilpailujen osallistumismaksut ja osuus valmentaja- sekä tuomarikuluista.

Valmennusryhmissä vanhemmat huolehtivat, että lapsella on voimassa oleva vakuutus. Vakuutus on joko kilpailulisenssin yhteydessä tai oma vakuutus.

Lisäksi vuoden ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä peritään seuran vuosittainen jäsenmaksu.

Jäsenmaksu vuonna 01.07.2021 – 30.06.2022 on 30 euroa.

Valmennusryhmien kausi kestää koko lukuvuoden.

Lopettaminen kesken kauden – Irtisanomisaika valmennusryhmissä on neljä kuukautta, esim. lokakuussa irtisanottaessa, maksuvelvollisuus jatkuu helmikuun loppuun saakka. Keskeytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä sekä ryhmän valmentajalle että osoitteeseen toimisto(at)sportclubolymp.fi

maksuhyvitykset

Pidempiaikainen sairauspoissaolo hyvitetään lääkärintodistusta vastaan. Huom! 3 viikon omavastuu.

Lomat ym. satunnaiset poissaolot – Ei hyvitystä.

Kilpailujen ilmoittautumismaksut voidaan sairaustapauksissa hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Huomioiden kuitenkin järjestävän seuran mahdolliset käsittelykulut tai muut vastaavat, jotka vähennetään palautettavasta maksusta.