Harjoittelu valmennusryhmissä

Valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan syksyyn 2021 ryhmiin!

Ilmoittautuminen aukeaa 1.06.2021

Kysy lisää toimisto@sportclubolymp.fi

Выбери подходящую вашей дочке группу и зарегистрируйся!

Регистрация открывается 1.06.2021

Дополнительная информация toimisto@sportclubolymp.fi

Valmennusryhmissämme on mahdollisuus harjoitella rytmistä voimistelua lapsesta huippu-urheilijaksi asti

Kauniin lajin monipuolisuus mahdollistaa kilpailemisen niin yksilönä, duoissa ja trioissa kuin joukkueinakin alkeistasolta aina kansainvälisiin kilpailuihin asti.

Ryhmät kilpailevat ja esiintyvät Stara-tapahtumissa, luokkakilpailuissa, ikäkausikilpailuissa, SM-kilpailuissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa.

Valmennusryhmiin siirryttään esivalmennusryhmistä ja voimistelukouluista.

Mukaan otetaan myös vahvan joukkuevoimistelutaustan omaavia urheilijoita.

Valmennusryhmiin liitytään ryhmäkokeilun kautta. Ota yhteys toimisto(a)sportclubolymp.fi ja ehdotamme sopivaa ryhmää kokeilua varten. Ryhmiin otetaan uusia jäseniä joustavasti läpi kauden.

Kyselyt toiminnasta ja paikoista ryhmissä osoitteeseen toimisto(at)sportclubolymp.fi tai yhteydeottolomakkeella.

Valmennusryhmät

Uusi ryhmä - vione 14-16

Rytmisen voimistelun esivalmennusryhmä Vione 14-16 on suunnattu 5-7 vuotiaille tytöille. Voimistelijat harjoittelevat 1 kertaa viikossa.

Koko ryhmä osallistuu kauden aikana Stara tapahtumiin sekä seuran näytöksiin.

Ryhmiin voi ilmoittautua ilman ryhmäkokeilua jäsenrekisterissä.

2014 – 2016 syntyneille tytöille

Dione

Rytmisen voimistelun esivalmennusryhmä Dione on suunnattu 3-5 vuotiaille tytöille. Voimistelijat harjoittelevat 2 kertaa viikossa.

Koko ryhmä osallistuu kauden aikana Stara tapahtumiin sekä seuran näytöksiin.

Ryhmiin voi ilmoittautua ilman ryhmäkokeilua jäsenrekisterissä.  Esivalmennuksen tavoitteena on edetä valmennusryhmiin tulevaisuudessa.

2016 – 2018 syntyneille tytöille

CORELLA

Rytmisen voimistelun esivalmennusryhmä Corella on suunnattu 4-6 vuotiaille tytöille. Voimistelijat harjoittelevat 2 kertaa viikossa.

2015 – 2017 syntyneille tytöille

Brione

Brione on rytmisen voimistelun kilpa- harrastevalmennusryhmä.
Ryhmään kuuluu 2012-2016 syntyneet voimistelijat, jotka harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa oman valinnan mukaan.
Ryhmän voimistelijat esiintyvät Stara-tapahtumissa ja kilpailevat luokka-,  väline- ja kv-kilpailuissa B ja C sarjoissa.

ARLANE

Arlane on rytmisen voimistelun valmennusryhmä.
Ryhmään kuuluu 2014-2015 syntyneet voimistelijat, jotka harjoittelevat 4 – 5 kertaa viikossa.
Ryhmän voimistelijat esiintyvät Stara-tapahtumissa ja kilpailevat luokka-, ikäkausi- ja KV-kilpailuissa.

Alecta

Alecta on rytmisen voimistelun edustusryhmä.
Ryhmään kuuluu 2005-2014 syntyneet voimistelijat, jotka harjoittelevat 6 -7 kertaa viikossa.
Ryhmän voimistelijat esiintyvät Stara-tapahtumissa ja kilpailevat luokka-, ikäkausi-(A-sarjoissa) ja KV-kilpailuissa.