Tapaturmavakuutus

Kaikki harrasteryhmien jäsenet on vakuutettu Pohjolassa Jumppaturvavakuutuksella. Vakuutus kattaa Sport Club Olymp:in jumppatunneilla tapahtuneet urheiluvahingot.

Jumppaturvan tuoteseloste ja toimintaohjeet löydät tästä:

Mikäli lapsi osallistuu ryhmän mukana Stara -tapahtumaan tai kilpailuun, on hänelle hankittava erikseen kilpailulisenssi. Lisäksi lapsella on oltava tapaturmavakuutus joka kattaa kilpaurheilussa tapahtuneet vahingot.

Stara -tapahtumaan tarvittavan vakuutuksen voi lunastaa lisenssin hankkimisen yhteydessä hintaan 3,5 e.

Varsinaisen A- tai B- kilpalisenssin vakuutukseksi voi käydä jo olemassa oleva vakuutus (esim lapsivakuutus, tarkista ehdot).

Lisätietoja Voimisteluliiton lisensseistä ja OP vakuutuksista täällä.

Tarkemmat ohjeet lisenssin ja vakuutuksen hankkimisesta lähetetään ryhmille kunkin kauden alussa. Lisenssi on voimassa 1.9.-31.8.