LIITY JÄSENEKSI

Jäseneksi liitytään jäsenrekisteriohjelmassa. Ennen ohjelman käynnistämistä tutustu alla olevaan lyhyeen ohjeeseen. Jäsenrekisteriohjelman sisäänkirjautumisen voit käynnistää tästä. Sivun avauduttua klikkaa ’Rekisteröinti’ -nappia sivun alareunassa.

Ilmoita huoltaja ensin!

Rekisteröi ohjelmaan ensin alaikäisen lapsen huoltaja. Huoltaja saa ilmoittautumisjärjestelmän vaatiman salasanan sähköpostitse. Tämän jälkeen voit kirjautua ilmoittautumisjärjestelmään, käyttäjätunnuksena toimii huoltajan sähköpostiosoite.  Nyt voit lisätä uuden harrastajan tiedot ohjelmaan kohdassa ”Omat tiedot”. Ilmoita alaikäisen sähköpostiosoitteeksi huoltajan sähköpostiosoite. Kaikki tiedotteet ja laskut lähetetään tähän osoitteeseen. Rekisteröityäsi alaikäisen voit ilmoittaa hänet haluamaasi liikuntaryhmään.

Huom!

Jos yhteystietosi muuttuvat, muista päivittää ne jäsenrekisteriohjelmaan. Saamasi salasanan voit halutesasi muuttaa ohjelman kohdassa ”Omat tiedot”.

Kaikkiin liikuntaryhmiin ja leireille ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Jos tarvitset apua ilmoittautumisessa, ota yhteyttä