Koronan vaikutukset maksuihin

Mikäli Sport Club Olymp peruu tai keskeyttää ryhmän toiminnan koronan takia, seura hyvittää jäsenelle kausimaksusta 9 € / vko. Jäsenmaksun osuutta ei huomioida mahdollisissa hyvitysmaksuissa. 

Mikäli ryhmäläinen jää itsenäisesti pois koronaan sairastumisesta johtuen, maksut veloitetaan normaalisesti (ei palautuksia). Kuitenkin mikäli koronasta johtuva poisjäänti kestää yli 14vrk, niin silloin hyvitämme tämän jälkeisen ajan sairastodistusta vastaan. 

Mahdolliset hyvitykset maksetaan kevätkauden 2022 loppuun mennessä ja ne tulee ilmoittaa sähköpostin kautta 10.06.2022 mennessä.  

Sairastuminen

Tunneille ei saa osallistua jos oireita, matalalla kynnyksellä pitää jaädä kotiin. Sama ohjeistus on myös ohjaajille ja valmentajille. Ohjaajien sairastapauksissa pyrimme järjestämään korvaavat ohjaajat, mutta toivomme ymmärrystä mahdollisiin peruutuksiin koronatilanne huomioiden.

Sairastelujakson jälkeen kaikkien tartuntatautien osalta pyydämme voimistelijoita noudattamaan THL:n ohjeistusta, eli pitämään vähintään kaksi täysin oireetonta päivää (2vrk) ennen salille ja tunneille paluuta.