Koronan vaikutukset maksuihin rytmisessä voimistelussa

Sairastuminen

Tunneille ei saa osallistua jos oireita, matalalla kynnyksellä pitää jaädä kotiin. Sama ohjeistus on myös ohjaajille ja valmentajille. Ohjaajien sairastapauksissa pyrimme järjestämään korvaavat ohjaajat, mutta toivomme ymmärrystä mahdollisiin peruutuksiin koronatilanne huomioiden.

Sairastelujakson jälkeen kaikkien tartuntatautien osalta pyydämme voimistelijoita noudattamaan THL:n ohjeistusta, eli pitämään vähintään kaksi täysin oireetonta päivää (2vrk) ennen salille ja tunneille paluuta.

Esivalmennusryhmät (Vione 17-18, Vione 15-16, Dione ja Corella)

Mikäli Sport Club Olymp peruu tai keskeyttää ryhmän toiminnan koronan takia, seura hyvittää jäsenelle syyskausimaksusta 7 € / vko (Vione ryhmät) ja 12 € / vko (Dione ja Corella ryhmät). Jäsenmaksun osuutta ei huomioida mahdollisissa hyvitysmaksuissa.

Mikäli ryhmäläinen jää itsenäisesti pois koronaan sairastumisesta johtuen, maksut veloitetaan normaalisesti (ei palautuksia). Kuitenkin mikäli koronasta johtuva poisjäänti kestää yli 14vrk, niin silloin hyvitämme tämän jälkeisen ajan sairastodistusta vastaan.

Mahdolliset hyvitykset maksetaan kauden 2021 loppuun mennessä ja ne tulee ilmoittaa sähköpostin kautta.

Brione, Arlane ja Alecta valmennusryhmät

Jos valmennusryhmien toiminta siirtyy lähivalmennuksesta yli 14 vrk:n ajaksi ( 2 viikkoa omavastuu) etävalmennukseen, valmennusmaksut ovat seuraavat:

• Brione ryhmä  90 euroa / kuukausi / harjoitukset 2 krt/vko etänä
  • Arlane ryhmä 130 euroa / kuukausi / harjoitukset 3 krt/vko etänä