Kaikille avoin kesäleiri 2021

Tervetuloa Sport Club Olympin kesäleiriviikolle 2-6.08.2021!

Sport Club Olymp järjestää kesällä 2021 lasten liikunnallinen kesäleiri.

Kesäleiri on suunnattu 6-11-vuotiaille lapsille.

Leirille osallistuminen ei edellytä aiempaa voimistelutaustaa.

Leiri järjestetään Kytöpuiston koululla (Peltoniemenkuja 3, 01360 Vantaa).

Leiriohjelmassa:

• voimistelua
  • ulkoliikunta
  • temppuratoja
  • pelejä
  • akrobatiaa

ja kivaa yhdessä tekemistä

Leiriohjelmaan sisältyy myös päivittäin ulkoilua!

Kesäleirin hinta 130 € / vko

Hinta sisältää lämpimän lounaan, ohjauksen ja tapaturmavakuutuksen.

Leiripäivien aikana on ohjattua ohjelmaa klo 9:30-15:30.

Ohjaajat ovat paikalla päivittäin vastaanottamassa lapsia 8.45 alkaen, lapsen voi hakea klo 16:15 asti.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen leirille tehdään alla olevan linkin takaa löytyvän lomakkeen kautta.

Uusille jäsenille lisäksi leirin hintaan seuran jäsenmaksu 30 €

MAKSUEHDOT

Leirimaksu on maksettava ennen leirin alkua. Ilmoittautuminen leirille on sitova.

Ilmoittautuminen elokuun leirille päättyy 18.7.

Tähän mennessä ilmoittautumisen voi vielä perua maksutta. Mikäli peruutus leirille osallistumisesta tehdään ennen 25.7.2021, palautetaan 50 % hinnasta. 26.7. jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko leirin hinnan. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista tai ilman ennakkoilmoitusta leiriltä poisjäämisestä veloitetaan koko leirin hinta. Omavastuuaika sairastumisissa on 2 leiripäivää, sen jälkeisiltä päiviltä osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Leirin laskut toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

HUOM!

Mikäli Koronarajoitukset estävät leirin toteutumisen, leirimaksu palautetaan kokonaan.
Sport Club Olymp toteuttaa toimintaansa kaikkien turvallisuusohjeiden mukaisesti.

HUOM! Leireillä rajatusti paikkoja (25 lasta/leiriviikko). Leirit järjestetään, jos niille on ilmoittautunut vähintään 10 lasta.

Toimi ripeästi, leiripaikkoja on rajoitetusti!