Voimistelukoulu

Voimistelukoulu on iloista jumppaa lapsille. Tavoitteena on kehittää lasten perusliikkumistaitoja, voimistelun lajitaitoja, notkeutta, perusvoimaa ja tarjota lapselle liikunnallisia elämyksiä.

Ryhmät esiintyvät seuran joulu- ja kevätnäytöksissä, sekä erilaisissa tapahtumissa (osallistuminen vapaaehtoista).

ryhmät 2022-2023

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 5.7.2022
harjoitukset alkaen 3.9.2022

lapset 6-7 v.

Voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelun alkeita – leikkiä ja liikunnan iloa unohtamatta! Mielikuvaliikunnan, pelien ja leikkien avulla opetellaan erilaisia liikunnan perusasioita.

Tunteja ei pidetä koulujen loma-aikoina (syysloma, joululoma, talviloma) eikä pyhä- tai aattopäivinä.

Harrasteryhmiin ilmoittautumisen yhteydessä jäsenohjelma luo ilmoittautujalle laskun. Kaksi kertaa voi käydä kokeilemassa maksutta, jonka jälkeen lasku tulee maksaa. Maksettua maksua ei palauteta.

Syyskuu – Joulukuu 2022:  1,5 h vko 200€ + jäsenmaksu 35€

Harjoitukset pidetään Kytöpuiston koulussa, Peltoniemenkuja 3, 01360 Vantaa

lapset 8-10 V.

Tässä harrasteryhmässä harjoitellaan rytmisen voimistelun perusteita, välinetekniikkaa ja jokainen saa kehittyä yksilönä oman taitotasonsa ja motivaation mukaan. Harjoitukset ovat 1 kertaa viikossa.

Syyskuu – Joulukuu 2022:  1,5 h vko 200€ + jäsenmaksu 35€

Harjoitukset pidetään Kytöpuiston koulussa, Peltoniemenkuja 3, 01360 Vantaa