Tanssikoulu

Minitanssi 3-4 v. (ryhmä alkaa syyskuussa 2021)
Ilmoittautumiset kevätlukukaudella alkavaan Minitanssi 3-4 v. ryhmään alkavat 01.08.2021

Tunnilla harjoitellaan tanssin alkeita liikkuen ja leikkien samanikäisten lasten kanssa. Pääpaino tunnilla on iloisessa musiikkiliikunnassa. Tunti kehittää lapsen keskittymiskykyä, motoriikkaa ja opettaa toimimaan ryhmässä. Tunneilla tanssitaan ja tutustutaan erilaisiin musiikkeihin. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä.

Minitanssi 5-6 v. (ryhmä alkaa syyskuussa 2021)
Ilmoittautumiset kevätlukukaudella alkavaan Minitanssi 5-6 v. ryhmään alkavat 01.08.2021

Satubaletti 4-6 v. (ryhmä alkaa syyskuussa 2021)
Ilmoittautumiset kevätlukukaudella alkavaan Satubaletti 4-6 v. ryhmään alkavat 01.08.2021

Satubaletti 3-4 v. on pienten prinsessojen ja prinssien toivetunti, jossa tutustutaan tanssin maailmaan kauniin musiikin, tanssillisten leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, harjoitellaan seisomaan hyvässä ryhdissä, opetellaan käsien asentoja, nilkkojen ojennuksia, erilaisia tapoja liikkua ja rytmittelyjä. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä.